Mijn naam is Celesta Handstede. 

 

Vanaf mijn 17e ben ik schoonheidsspecialiste en pedicure. 

In 2003 begon ik mijn schoonheidssalon in Malden. Mijn doel was om het innerlijke en het uiterlijke van de mens in balans te brengen.

In de salon gebruikte ik het natuurlijke merk Lakshmi, op basis van de Ayurveda uit India. Ik sta voor puur natuur. De mens en natuur zijn één.

Net als het lichaam gezonde voeding nodig heeft, vraagt de huid om puur natuurlijke verzorging. 

Helaas ben ik door de crisis, mijn burn-out en een jong gezin, na 10 jaar gestopt met mijn salon, in 2013. Daarna was ik zoekende hoe mijn weg zou lopen.

In 2016 ben ik een nieuw pad gaan volgen. Ik ging naar een kruidenmarkt van de Sprenk in de Mortel en het was thuiskomen voor mij. Ik dacht ‘dit is het’. Alles leren over de geneeskracht van kruiden en de verwerking ervan. Toen begon mijn nieuwe avontuur aan de opleiding voor Herborist (kruidenleer) die 3 jaar duurde, ik ben inmiddels afgestudeerd. Het is fantastisch om je eigen producten te maken en de verwerking van kruiden. 

 

Daarnaast heb ik weer een paar jaar ervaring opgedaan in de wellness branche en een puur cosmetica

merk ‘Miracles by Stella’ samen met een compagnon op de markt gebracht.

 

Vanaf januari 2020 werkte ik samen met mijn zus in Salon Handstede.

In april 2021 nam ik de gehele salon over van Jessica.

De producten in de behandelingen zijn op maat door mij gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, pure oliën en etherische oliën.

 

Ga jij voor puur natuur?

 

Dan ben je bij Salon Handstede op de goede plek.

 

' Voor jou schoonheid van binnen en buiten'