Over ons

 

Ik stel me graag even voor. Mijn naam is Jessica Handstede en samen met Celesta run ik deze salon. Zelf ben ik al 3 jaar actief in Salon Handstede.  Sinds 10 jaar beoefen ik het vak van schoonheidsspecialiste met veel passie en plezier. Bij meerdere salons heb ik ervaring opgedaan, daarbij heb ik allerlei soorten behandelingen gegeven en verschillende merken leren kennen. Uiteindelijk vond ik dat het tijd was om mijn eigen salon te beginnen.

 

Ik vind het heel belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren tijdens de behandelingen. Dat mensen naar huis gaan met een gevoel dat ze er echt even uit zijn geweest. Maar naast het geven van die ontspanning, werk ik ook aan huidverbetering en zorg ik er voor dat de kwaliteit van de huid beter wordt.

Wanneer u kiest voor onze salon, dan kiest u voor kwaliteit en goede zorg.

 

'Voor uw schoonheid van binnen en buiten'


Mijn naam is Celesta Kessels-Handstede en woon in Gennep. 

Vanaf mijn 17e ben ik schoonheidsspecialiste en pedicure. 

In 2003 begon ik mijn schoonheidssalon in Malden. Mijn doel was om het innerlijke en het uiterlijke van de mens in balans te brengen.

In de salon gebruikte ik het natuurlijke merk Lakshmi, op basis van de Ayurveda uit India. Ik sta namelijk voor puur en natuurlijk. Ook door middel van gezonde voeding bereik je al heel veel voor het lichaam. 

Helaas ben ik door de crisis, mijn burn-out en een jong gezin, na 10 jaar gestopt met mijn salon, in 2013. Daarna was ik zoekende hoe mijn weg zou lopen.

In 2016 ben ik een nieuw pad gaan volgen. Ik ging naar een kruidenmarkt van de Sprenk in de Mortel en het was thuiskomen voor mij. Ik dacht ‘dit is het’. Alles leren over de geneeskracht van kruiden en de verwerking ervan. Toen begon mijn nieuwe avontuur aan de opleiding voor Herborist die 3 jaar duurt, ik ben inmiddels afgestudeerd. Het is fantastisch om je eigen producten te maken.

 

 

Daarnaast heb ik weer een paar jaar ervaring opgedaan in de wellness branche en een puur cosmetica

merk ‘Miracles by Stella’ samen met mijn compagnon op de markt gebracht. 

En nu samenwerken met mijn zus Jessica.

Samen zorgen we ervoor dat u ontspannen en verzorgd naar huis gaat.

 

Vanaf januari 2020 werk ik samen met Jessica in Salon Handstede. Ik geef de massages en pedicure behandelingen!

 

'Voor uw schoonheid van binnen en buiten'