Onze merkenLOOkX Skincare

 

Wilt u werken aan huidverbetering? Dan is LOOkX Skincare de uitkomst!

 

LOOkX Skincare staat voor smart en clean beauty, multifunctionele producten die altijd huid en ecovriendelijk zijn. 

 

LOOkX Skin Science combineert natuur en wetenschap. Resultaat: tot 50 x  meer power in ingrediënten. Ze is uniek in haar hoge percentages werkstoffen, waaronder LOOkX' magische ingrediënt plantstamcellen.

Die zorgen ervoor dat er echt veranderingen gaan plaatsvinden in je huid.

Want deze magische powerpakketjes, plantstamcellen ( die vele malen krachtiger zijn dan een plantenextract) gecombineerd met peptiden, die je de 'pakketservice' zou kunnen noemen. Vervolgens worden ze zo klein gemaakt dat ze ook echt in je huid door kunnen dringen en je huid ze dénkt te herkennen.  Ze worden daardoor niet afgestoten als "vuil", maar opgenomen. 

 

Skincare en de make-up, die deze salon ook verkoopt, versterken elkaar ook nog eens, 1+1= 3. Waardoor u nu, maar ook over 10 jaar, kan genieten van uw huid. 

 

Bij LOOkX kunt u kiezen uit verschillende soorten behandelingen die speciaal op maat voor u worden gemaakt. 

 

 

Thalgo

 

In Salon Handstede wordt onder andere gewerkt met het merk Thalgo. 

 

Aan water en zee-algen wordt al eeuwenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegeschreven. De zee is de bron van al het leven en bevat alle noodzakelijke ingrediënten voor ons welbevinden.

Thalgo is in staat om deze bijzondere voordelen van de zee te verwerken in haar producten. 

 

Zeewieren en zee-algen zijn planten die de eigenschap hebben de actieve bestanddelen van de zee in hun cellen op te slaan, zoals vitaminen en mineralen. Deze zijn voor het lichaam belangrijk omdat ze allerlei lichaamsprocessen op gang brengen. Algen blijken een zeer ontgiftende werking te hebben en zuiveren de huid van gif- en afvalstoffen. Ze regeneren, remineraliseren en revitaliseren. Ze zorgen ervoor dat de huid ontgift wordt, vullen de tekorten in de huid aan en peppen de huid op. Na een behandeling zie je de huid weer stralen!

 

De Thalgo producten zijn zonder parabenen, minerale olië, propyleen-glycol, genetisch gemodificeerde organismen en zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong, behalve bijenwas. Ook is het vrij van kunstmatige kleurstoffen en siliconen. De producten zijn niet op dieren getest.

 


Peeling Marine

 

Peeling Marine is een nieuwe fruitzuur lijn van Thalgo.

 

In deze peeling zitten onder andere zuren in die uit gefermenteerde gemicroniseerde algen komen die gevangen zijn in een natuurlijke melkzuur. Daarnaast zit er Glucon en Glycolzuur  in de peeling. De combinatie van deze zuren, plus andere mooie werkstoffen, zorgen ervoor dat de huid een 'New skin effect' krijgt. 

Lijntjes worden zachter, pigmentvlekken worden minder en ook acné kan worden aangepakt. 

 

Het is aan te bevelen om een kuur van 3 behandelingen te nemen. Hier bij krijgt u ook 2 producten mee naar huis die de huid extra zal voeden en beschermen tijdens deze kuur. 

 

 

 

 

 

 

LOOkX Make - up

 

 

In de LOOkX make-up producten zitten huidvriendelijke pigmenten,  mineralen en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen. 

 

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeen parfum, die ook geschikt is voor mensen met een parfum allergie. Alle  LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden. 

 

 


 

 

CND Shellac

 

 

CND SHELLAC and 14+  day nail color is de originele UV-curved polish die zorgt voor ruim 2 weken lang een schitterend hoogglans resultaat.  

Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND, de innovatie SHELLAC 

 

Is CND SHELLAC veilig?

In tegenstelling tot veel andere UV-curved polishes is de SHELLAC veilig in gebruik ( ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die ze op de markt hebben gebracht staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. 

Bij een SHELLAC behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen is geheel veilig en pijnloos. 

 

De voordelen:

- Blijft 14 + dagen mooi

- Goed bestand tegen dagelijks gebruik

- Verwijderen zonder te vijlen

- Hypoallergeen

- Voor op handen en voeten

- Geen droogtijd

- Te verwijderen in minder dan 10 minuten

- Geen beschadiging aan de eigen nagels bij zowel het aanbrengen als het   verwijderen!

 

 

 

 

 

Celesta's handmade producten

 

 

Zijn handmade producten iets voor jou?

 

Als herborist (kruidendeskundige) maak ik producten

op basis van kruiden en natuurlijke ingrediënten.

Zoals zalven, voetencremes, massage olie.

 

Producten zonder meuk!

 

In de salon staat een klein assortiment; brandnetelzalf, calendulazalf en massage olie.

Heb je interesse, vragen of op maat een product laten maken neem dan contact met mij op!

 

Via de mail of bellen.

 

Op Facebook bij Celestas plaats ik regelmatig wat over kruiden en producten 

 

~ Celesta ~