Onze merkenThalgo

 

Salon Handstede maakt tijdens de gelaatsbehandelingen gebruik van het merk Thalgo La Beaute Marine.

 

Aan water en zee-algen wordt al eeuwenlang een geneeskrachtige en ontspannende werking toegeschreven. De zee is de bron van al het leven en bevat alle noodzakelijke ingrediënten voor ons welbevinden.

Thalgo is in staat om deze bijzondere voordelen van de zee te verwerken in haar producten. 

 

Zeewieren en zee-algen zijn planten die de eigenschap hebben de actieve bestanddelen van de zee in hun cellen op te slaan, zoals vitaminen en mineralen. Deze zijn voor het lichaam belangrijk omdat ze allerlei lichaamsprocessen op gang brengen. Algen blijken een zeer ontgiftende werking te hebben en zuiveren de huid van gif- en afvalstoffen. Ze regeneren, remineraliseren en revitaliseren. Ze zorgen ervoor dat de huid ontgift wordt, vullen de tekorten in de huid aan en peppen de huid op. Na een behandeling zie je de huid weer stralen!

 

De Thalgo producten zijn zonder parabenen, minerale olië, propyleen-glycol, genetisch gemodificeerde organismen en zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong, behalve bijenwas. Ook is het vrij van kunstmatige kleurstoffen en siliconen. De producten zijn niet op dieren getest.

 


Mceutic

 

Een behandeling van Thalgo Mceutic geeft je het resultaat van een mesotherapie, maar dan zonder naalden, minder tijd en kosten. 

 

Bijzonder aan deze behandeling is dat deze bestaat uit een dubbele reiniging. De peeling waar mee gewerkt wordt werkt dieper in de huid dan normaliter gesproken voor schoonheidsspecialisten toegankelijk is. De peeling kent drie verschillende gradaties voor de behoefte van verschillende huidtypen. 

 

Het resultaat is een zachtere en gladdere huid, stralendere teint, vernauwende poriën en verbeterde huidtextuur. Doordat Mceutic werkt met een uniek transportsysteem waarmee stoffen dieper in de huid doordringen, ervaar je ongeëvenaarde resultaten. De zeer geconcentreerde producten bevatten twee exclusieve patenten: Mesolift Marin en Neo Skin. De cosmeceuticals zetten aan tot vernieuwing van de huidcellen en geven zichtbaar resultaat na de eerste behandeling. 

LOOkX Skincare

 

 

LOOkX Make - up

 

 

In de LOOkX make-up producten zitten huidvriendelijke pigmenten,  mineralen en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen. 

 

De longlasting formules zorgen voor een verzorgende, frisse look gedurende de gehele dag. De producten zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. De producten zijn bijna allemaal parfumvrij of bevatten een allergeen parfum, die ook geschikt is voor mensen met een parfum allergie. Alle  LOOkX producten zijn uiterst huidvriendelijk en kunnen ook voor de gevoelige huid gebruikt worden. 

 

 


Alessandro

 

Bij de pedicure behandelingen gebruik ik de volgende voet verzorgingslijnen van het Duitse merk Alessandro.  

 

Pedix FEET is een exclusieve, holistische verzorgingslijn voor benen en voeten. Ook bij dit merk komen de werkzame verzorgingsstoffen uit de diepte van de oceaan.

De helende krachten uit de zee werken ook aangenaam op lichaam, geest en ziel en zorgen voor een algehele wellness-ervaring. Het Marina Vital complex dat in de pedix producten zit, bevat alle voedingsstoffen van de spirulina-alg, dit ‘groene goed’ van de zee  is rijk aan proteïnen, aminozuren, enzymen en vitamines. Marina Vital doorstroomt de huid met lang aanhoudende vochtigheid en regenereert droge, brosse en gebarsten huid.

 

Pedix Med

Deze voetverzorgingslijn is speciaal voor de probleemhuid ontwikkeld. Een compleet nieuw verzorgingsprincipe, dat een efficiënte bescherming tegen ziektekiemen en bacteriën biedt en de celactiviteit en regeneratiekracht van de huid duurzaam verbetert. Deze verbetering is te danken aan een speciaal geprepareerd micro-algenbestanddeel en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

 

 

 

CND Shellac

 

 

CND SHELLAC and 14+  day nail color is de originele UV-curved polish die zorgt voor ruim 2 weken lang een schitterend hoogglans resultaat.  

Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND, de innovatie SHELLAC 

 

Is CND SHELLAC veilig?

In tegenstelling tot veel andere UV-curved polishes is de SHELLAC veilig in gebruik ( ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die ze op de markt hebben gebracht staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. 

Bij een SHELLAC behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen is geheel veilig en pijnloos. 

 

De voordelen:

- Blijft 14 + dagen mooi

- Goed bestand tegen dagelijks gebruik

- Verwijderen zonder te vijlen

- Hypoallergeen

- Voor op handen en voeten

- Geen droogtijd

- Te verwijderen in minder dan 10 minuten

- Geen beschadiging aan de eigen nagels bij zowel het aanbrengen als het   verwijderen!

 

 

 

 

Miracles by stella

 

Gift of nature , made with love!

 

"Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten" was Stella's motto

 

Daarom creëerde ze Miracles by Stella, een 100% puur natuur & vegan verzorgingslijn op basis van aromatherapie en gebruik makend van de kracht van kruiden.

 

Celesta & Judith zetten deze lijn met liefde voort.

 

Nu op de markt; Pluk de Dagcreme, Goede Nachtcreme,

Frisse Dag Deodorant en een mooie Cadeaudoos met de 3 Miracles erin!

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen via Facebook, Instagram en You tube!

                                                                                                                                                            

www.miraclesbystella.com